Juuste nukud kuidas uuendada

Minu vennatütar armastab juustega mängida, sa saad teda päevadel löögi teha, kammida ja panna. Samal ajal on ta nii pühendunud, et ta soovib, et see oleks täiuslik, võib ta paar korda korda korraldada ühe palmiku, mõnikord lisades sellele juuste aksessuaare või sisestades juuksed. Kõige kallimad koolivahendid ja nende moodustamine. Tema ainus looming, Princess Joker, oli lisaks originaal ja nõudis täiuslikku soengut ja riideid. Alguses takistas mu ema teda mitmete paeladega, kuhu jäi paelad. Siis ütles see ilus tüdruk mitte, ei ja mitte veelkord. Nii ma ootan tubades .... nii see algas. Nelikümmend viis minutit filmimist ja modelleerimist. Ta tundus ilus nagu tõeline kuninganna. Kui ta aga aristokraatidega seostas, muutis ta oma mõtteid üsna kiiresti. Ei lisades asjaolu, et mängu alguses on möödunud rohkem kui kaks tundi. Ootamatult ... täiesti muutis ideed ja tema stiilil kõlas see vähem "nieeee, ma ilmselt ei taha, kus ma ei mäleta aristokraate, mis on palju soodsam". Ta leiutas uue soengu, kinnitades juuksed lahtise koksi kujul. Sest loomulikult, nagu ma eespool kirjutasin, on meil nüüd oma juuste ehitamise kontroll, nii et kõik läks väga hästi. Mõne minuti pärast lõpetas ka tema vanem mõnest minu poolest.

Parimad juuksed tüdrukutele